Yrityspurjehdus

Yrityspurjehdus/ purjehduskilpailu

Purjehdus 606-veneillä on hauskaa, ja oiva tapa joko oppia perusteita, kisata leikkimielisesti tai nautiskella merestä ja nähtävyyksistä. Räätälöimme tapahtuman aina asiakkaan tarpeiden ja toivomuksien mukaan. Yrityspurjehdus sopii myös aloittelijoille koska veneet ovat helppoja käsitellä mutta vastaavat silti ominaisuuksiltaan isoa purjevenettä. Tukikohdassamme Kulosaaressa toimii Brändö Seglare seuran klubiravintola jossa purjehduksen jälkeen ja sen lomassa voi syödä maukkaasti. Veneeseen mahtuu 2-3 purjehtijaa + ohjaaja.

Yritys purjehdus Helsinkipurjehduskoulu helsinki
Sailing tours helsinki
Purjehduskurssi helsinki

Purjehdustapahtuma isolla purjeveneellä

Yrityspurjehdusken aikana voitte osallistua aktiivisesti tai rentoutua. Purjehdukset sopivat hyvin esimerkiksi asiakastilaisuuteen tai henkilöstöpäivään. Suuremmalla noin 12 metrisellä purjeveneellä tuntee itsensä jo oikeaksi merenkulkijaksi. Veneissä on kaikki mukavuudet ja retkellä voi nauttia luonnosta, hiljaisuudessa tai opiskella purjehdusta ammattikipparin ohjauksessa. Ruokailu kuuluu oleellisena osana veneretkeen, ja saaristosta löytyy hienoja paikkoja vaikkapa nauttia saunasta ja gourmet-tason ruokailusta. Veneeseen mahtuu 8 asiakasta.

purjedus yrityksille
yrityspurjehdus helsingissä

Optimistijolla regatta

Myös aikuiset mahtuvat optimistijollaan! Hauska ohjelma firman kesäjuhliin ja muihin tapahtumiin. Voimme kuljettaa meidän optimistijollat mihin vaan haluat. Regatta voidaan järjestää myös purjehdusviestinä joukkuelaijina.