Talviaktiviteetit

Talvinen luonto antaa loistavia mahdollisuuksia erilaisiin ohjelmakokonaisuuksiin. Talvella operoimme laajasti pääkaupunkiseudulla. Vauhdikkaat moottorikelkkasafarit ovat hyvin suosittuja. Suosittuja tapahtumia ovat myös jäänveistokilpailu, lumikenkävaellus, curling tapahtuma Hartwall areenalla ja pöytäjääkiekkoturnaus. Myös erilaiset yhteishenkeä kohottavat tapahtumat, joissa leikkimielisesti kisaillaan ovat varsin suosittuja.

TALVIRIEHAPÄIVÄ SIPOOSSA

Sipoon idyllinen ainutlaatuinen saaristo tarjoaa talvella lukuisia hauskoja vaihtoehtoja ohjatuille aktiviteeteille. Burn Out Cityn henkilökunta toivottaa vieraat tervetulleiksi Sipooseen.

Action City sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Meren rannalla keskellä Sipoon kaunista saaristoa sijaitseva aktiviteettikeskus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kiireettömille tapahtumille. Meille on helppo tulla, perille pääsee autolla tai kesällä vaikkapa veneellä

Talvisin meriväylät muuttuvat moottorikelkkareiteiksi. Jäällä liikumme tietysti ainoastaan silloin kuin siellä liikkuminen on turvallista. Jäänpaksuuden mittaamme aina tasaisin väliajoin. Näin ollen jäällä liikkuminen on aina turvallista kun liikutte meidän kanssa, oli aktiviteetti sitten kelkkailu, potkukelkkailu, retkiluistelu, jääkalastus tai joku muu ohjelma.

Aktiviteetin jälkeen safaritalossa lämmin sauna, lounas tai illallinen onnistuu pienemmille ryhmille mainiosti. Vaatetustakaan ei tarvitse huolehtia koska meillä löytyy lämpimät varusteet kaikille vieraille.

Tervetuloa Action Cityyn nauttimaan luonnosta ja hauskoista ohjelmista!

Snowmobile tour Finland archipelagoHovercraft lighthouse safari HelsinkiPöytälätkä turnaus aktiviteettisnowmobile icefishingKicksled