Purjehdus

Me toteutamme purjehdustapahtumia yrityksille ja ryhmille 606- ja isoimmilla purjeveneillä. Järjestämme purjehduskoulutusta aikuisille ja teemme myös siirto purjehduksia ja valmennamme purjehdus tiimejä.

Meillä on suuri määrä 606-purjeveneitä sekä jollia ja isompia purjeveneitä. Päivä merellä on varmuudella ikimuistoinen ja elämyksellinen kokemus.

Yrityspurjehdukset – purjehduskilpailu

Haluatko järjestää asiakkaillesi tai henkilökunnallesi unohtumattoman kokemuksen tiimityöskentelystä? Tulkaa purjehtimaan! Valmentajamme opettavat purjehduksen alkeet. Tämän jälkeen suunnataan radalle ottamaan mittaa toisista.

Tukikohtamme on merellisen Helsingin ainutlaatuinen paikka Kulosaaressa, Brändö Seglare jossa voit myös ennen purjehdusta pitää kokouksen ja purjehduksen jälkeen syödä maukkaasti.

Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita, tapahtuma sopii kaikille. Jos ette halua kisata vaan mieluummin purjehtia Helsingin saaristossa, niin se käy yhtä hyvin.

Purjehdus 606-veneillä on hauskaa, ja oiva tapa oppia purjehduksen perusteita, kisata leikkimielisesti tai nautiskella merestä ja nähtävyyksistä. Meillä on vaatteita ja pelastusliivejä kaikille osanottajille. Räätälöimme tapahtuman aina asiakkaan tarpeiden ja toivomuksien mukaan. Purjehdus on täydellinen tiimi- päivä!

Ohjelman kesto noin 4 tuntia. Veneeseen mahtuu 2-3 purjehtijaa + ohjaaja.


Yritys purjehdus Helsinkipurjehduskoulu helsinki
Sailing tours helsinki
Purjehduskurssi helsinki

Purjehdustapahtuma isolla purjeveneellä

Yrityspurjehdusken aikana voitte osallistua aktiivisesti tai rentoutua. Purjehdukset sopivat hyvin esimerkiksi asiakastilaisuuteen tai henkilöstöpäivään. Suuremmalla noin 12 metrisellä purjeveneellä tuntee itsensä jo oikeaksi merenkulkijaksi. Veneissä on kaikki mukavuudet ja retkellä voi nauttia luonnosta, hiljaisuudessa tai opiskella purjehdusta ammattikipparin ohjauksessa. Ruokailu kuuluu oleellisena osana veneretkeen, ja saaristosta löytyy hienoja paikkoja vaikkapa nauttia saunasta ja gourmet-tason ruokailusta. Veneeseen mahtuu 8 asiakasta.

purjedus yrityksille
yrityspurjehdus helsingissä

Optimistijolla regatta

Myös aikuiset mahtuvat optimistijollaan! Hauska ohjelma firman kesäjuhliin ja muihin tapahtumiin. Voimme kuljettaa meidän optimistijollat mihin vaan haluat. Regatta voidaan järjestää myös purjehdusviestinä joukkuelaijina.

        purjehdusta helsinki

purjehdus koulu naisille
Purjehdus koulu aikuisille

Purjehdus helsinki
Yrityspurjehdus helsinki