Purjehduskurssit

Olemme toimineet purjehduskouluttajana vuodesta 1998. Kouluttajamme ovat rentoja purjehduksen todellisia ammattilaisia, joilla on loistava asenne opettamiseen. Meillä opit purjehduksen aakkoset tai kilpapurjehtijan salaisimmatkin vinkit mukavissa ryhmissä. Koulutusveneinä käytämme turvallisia 606 purjeveneitä. Tukikohtamme on pursiseura Brändö Seglaren kotisatama Helsingin Kulosaaressa, Granfeltintie 11.

“Järjestämme myös yksityiskursseja kysynnän mukaan”

 Naisten purjehduskurssi 2019

Suuren suosion saavuttanut Ladies Sailing School on aloitteleville ja jo purjehduskokemusta omaaville naisille tarkoitettu purjehduskurssi – mutta myös miehet ovat tervetulleita!

Opetuksessa käytämme turvallisia 606 purjeveneitä, jotka ovat helppoja käsitellä ja vastaavat ominaisuuksiltaan isoa purjevenettä. Jokaisessa veneessä on ohjaaja ja 2-3 oppilasta. Ryhmät jaetaan venekuntiin aikaisemman kokemuksen perusteella. Alkeisryhmissä opettelemme alkeet teoriassa ja käytännössä. Manööverit, merimiestaidot, ja solmut kuuluvat opetusohjelmaan.

Jatkoryhmissä perehdymme lisäksi spinnulla purjehtimiseen, trimmaukseen ja kilpapurjehtimiseen.

Meillä on kaikki tarvittavat varusteet aloittamiseen. (Purjehdusasut, palastusliivit, jne.)

Purjehduskurssit järjestämme arkiiltaisin ja myös viikonloppuisin kysynnän mukaan. Kolmen päivän iltapäiväkurssit järjestetään viikko 21 ja 22. Maanantaina, keskiviikkona ja torstaina kello 16.30-21.00. Jos päivämäärät eivät sovi sinulle niin ota kaksi ystävää mukaan niin järjestämme teille oman kurssin teidän aikataulujen mukaan.

Hinta: Ladies Sailing School iltakurssi: 300€

Naisten purjehduskurssi

Ladies Sailing School tukijat:

Voit ilmoittautua kurssille ilmoituslomakkeella:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Purjehduskurssi/viikko/ikä (juniori)

Purjehduskokemus, allergiat jne.

Juniori purjehduskurssit

Burn Out City järjestää junnukursseja yhteystyössä Brändö Seglaren sekä East Side Sailing Teamin kanssa.

Alkeiskurssilla opitaan jollapurjehduksen ja vesillä liikkumisen perustaidot. Veneen käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvät asiat opetellaan sekä teoriassa rannalla että käytännössä vesillä. Opetusveneinä alkeiskursseilla käytetään pääasiassa optimistijollia. Kursseja järjestetään kesäkuussa kokopäiväleireinä. Alkeiskursseille on vaatimuksena ainoastaan uimataito ja reipas mieli.

Ilmoittautumiset ja lisää tietoa: http://www.eastsidesailingteam.fi/page/ilmoittautuminen

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Brändö Seglare

loading map - please wait...

Brändö Seglare 60.179909, 25.009067