RIB Safari

 

Nauti luonnosta yksityisellä RIB-vene risteilyllä Helsingin saaristossa. Tervetuloa unohtumattomaan seikkailuun. Isolla RIB veneellämme suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä. Rib Safariin kuuluu aina täydellinen varustus kaikille osanottajille, ja turvallisuuden suhteen emme tee kompromisseja.

Meillä on aina kahden hengen ammattitaitonen miehistö RIB-matkoillamme. Nämä veneretket yhdistetään usein herkullisiin aterioihin ja saunaan. Unohtumaton elämys on valmis! RIB veneeseen mahtuu 12 asiakasta.

RIB eventsOhjelmaesimerkkejä:

RIB Kuljetus
RIB veneellä pääsee nopeasti ja mukavasti paikasta toiseen. Voimme poimia teitä kyytiin tai viedä teitä mihin tahansa Kotkan ja Hangon välissä. Veneen kotisatama sijaitsee Helsingissä, Kulosaaressa.

Helsinki by RIB Ohjelman kesto: 2 h
Kierrämme pääkaupunkiseudun saariston kauneimmat kohdat, näemme nähtävyydet ja tutustumme luontoon ja mahdollisesti hylkeisiin sään salliessa. Opas kertoo saaristosta ja sen historiasta. Matkan aikana nautimme myös virvokkeita ja lohivoileivät saaressa.

Helsinki by RIB + Frisbeegolf 24 hengelle Ohjelman kesto: noin 2 h

Tämä ohjelma on luotu 13-24 hengen ryhmille joilla on tiukka budjetti. Ryhmä saapuu Kulosaareen pursiseuralle (Granfeltintie 10). Jaetaan ryhmä kahteen osaan. Ensimmäinen ryhmä pelaa frisbee golfia Gloetin puistossa venesataman lähettyvillä ja toinen ryhmä lähtee noin tunnin kestävään RIB safarille Helsingin saaristossa. Noin tunnin kuluttua vaihdamme ryhmiä. Lopuksi pidetään frisbee golf kisan palkintojenjako pursiseuralla. Pursiseuralla voi myös ruokailla jos niin haluatte.

RIB Saaristolaisidylli / Pirttisaari Ohjelman kesto: 3-4 h
Ajamme ensin kauniin sisäsaariston läpi missä saamme nauttia hiljaisemmasta sight-seeing opastuksesta ja käännämme sitten veneen keulaa avomerta kohti. Ulkosaaristossa koemme vauhdin hurmaa minkä jälkeen RIB-vene vie meidät Pirttisaareen. Tunnet kuinka turvallisesti ja tasaisesti vene leikkaa aallot jopa 50 solmun nopeuksilla.  Pirttisaaressa nautimme kalalounaan vanhassaa koulussa ja tutustumme saaristolais elämään. Saaren emäntä Baballa on hurjia juttuja kerrottavana. Lounaan jälkeen suuntaamme takaisin Helsinkiin Sipoon sisäsaariston kautta.

RIB+Sauna+Illallinen Ohjelman kesto: 4-5 h

Tervetuloa unohtumattomaan seikkailuun! Pääset kokemaan Suomen kauniin saariston ja tyydyttämään vauhdinnälkääsi! Yhdistä nopeus, nähtävyydet, sauna ja herkullinen illallinen tällä puolen päivän yksityisellä RIB safarilla. Älä missaa tätä erikoistarjousta!

Kapteeni ja opas tapaavat sinut Kulosaaren Pursiseuralla tai muulla Helsingin keskustan laiturilla. Satamasta lähdet turvallisuusohjeistuksen jälkeen ja lopuksi sisäsaariston taaksemme jättämisen jälkeen nautitaan tehosta, kun 630 hevosvoimaa vapautuu. Tunnet kuinka turvallisesti ja tasaisesti vene leikkaa aallot jopa 50 solmun nopeuksilla.

Vierailet kauniilla saarella ulkosaaristossa, jossa nautit lohivoileivät ja juomia. Tauon jälkeen on aika kääntää keula kohti Sipoon Safari-taloamme, jossa puulämmitteinen merenranta sauna odottaa sinua. Voit myös pulahtaa veteen saunan aikana. Saunan jälkeen nautit upeasta illallisesta safaritalossamme henkeäsalpaavan merinäköalan äärellä.

RIB veneily Helsinki

RIB Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin voi mennä?  Voidaan tehdä retkiä minne ikinä haluatte. Tarvitaan vaan hyvä laituri ja noin metrin verran vettä. Veneen kotisatama sijaitsee Kulosaaressa, Brändö Seglaren pursiseurassa. Siellä on modernit pukuhuoneet ja kaikki meidän varusteet. Suosittuja retkikohteita ovat: Pirttisaari, Norrkullalandet, Vallisaari, Suomenlinna, Kaunissaari, Porvoo, Uunisaari, Pihjalasaari, Boistö, Barösund tai joku muu saari, vaihtoehtoja on tuhansia. Jos teillä on vaan noin tunti aikaa niin emme suosittele rantautumista.

Milloin voidaan mennä?  RIB safarille voidaan mennä kelissä kuin kelissä. Kausi alkaa huhtikuussa ja päättyy marraskuussa.

Kuinka lujaa vene kulkee?  RIB vene kulkee noin 50+ solmua mikä vastaa noin 100 kilometriä tunnissa. Tietysti ei tarvitse ajaa niin lujaa että saa upean elämyksen saaristossa.

Onko RIB ajelu fyysisesti vaativaa? Minkälaisia rajoituksia?  RIB ajelu ei ole fyysisesti vaativaa. Jos on paljon isoja aaltoja niin edessä istuvat voivat joustaa jaloilla. Emme suosittele ajoa nopealla vauhdilla henkilöile jolla on vakavia selkävaivoja tai jotka ovat raskaana, mutta hidas ja miellyttävä kierros voidaan tietenkin järjestää.

Kuinka monta henkilöä mahtuu RIB veneeseen?  Meidän RIB veneeseen mahtuu 12 henkilöä + kaksi miehistön jäsentä. Vuokraamalla lisää veneitä meidän yhteistyökumppaneilta niin meillä on kapasiteettiä jopa 50 henkilön ryhmille.

Pitääkö ottaa mukaan vaihtovaatteita? Ei, tulette takaisin yhtä kuivana kuin astuitte kyytiin. Meillä on erilaisia ulkoiluvaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. Kelluntahaalarit, takit, housut, pipot hanskat ja suojalasit löytyy kaikille. Suositellaan omat mukavat kengät. Meiltä löytyy saappaita kaikille sateen varalta.

Voiko laukkuja ottaa mukaan? Kyllä voi. RIB veneen lastausruumaan mahtuu suuri määrä tavaraa. 12 pientä laukkua mahtuu hyvin mukaan.

Voitteko järjestää ruokailua?  Tietysti voidaan. Voidaan ottaa eväät mukaan saareen, olutta, viiniä ja esimerkiksi kalavoileipiä. Voidaan myös pysähtya saaristoravintolassa jos niin haluatte!

Paljonko RIB safari maksaa?  Se riippuu tietenkin millaisesta ohjelmasta valitset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Veneen tiedot:
-Pituus: 36 jalkaa/ noin 11 metriä
-Leveys 3,60 metriä -Syvyys noin 1 metriä
-Nopeus: 55 solmua = noin 100 km/h
-Moottorit: 2 * 315hv=630hv, Yanmar turbodiesel Mercruiser Xr vetolaitteilla.


RIB elämysRIB safari aktiviteettivene safari Helsinki RIB safari helsinkiRIB tours helsinkiMerihenkinen aktiviteettiRIB vene ajeluRIB event HelsinkiRib boat safari