RIB Safari


Isolla RIB veneellämme suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä. Rib Safariin kuuluu aina täydellinen varustus kaikille osanottajille, ja turvallisuudesta ei koskaan tingitä. Nämä veneretket yhdistetään usein maukkaaseen ruokailuun ja unohtumaton elämys on valmis. RIB veneeseen mahtuu 12 asiakasta. Meillä on aina mukana kahden hengen ammattitaitonen miehistö.

RIB eventsOhjelmaesimerkkejä:

RIB Kuljetus
RIB veneellä pääsee nopeasti ja mukavasti paikasta toiseen. Voimme poimia teitä kyytiin tai viedä teitä mihin tahansa Kotkan ja Hangon välissä. Veneen kotisatama sijaitsee Helsingissä, Kulosaaressa.

Vallisaari RIB Safari Ohjelman kesto: noin 3-4 h
Ohjelma alkaa noin tunnin RIB vene safarilla joka alkaa esimerkiksi Kauppatorilta. Mukana RIB veneessä opas joka kertoo Helsingin nähtävyyksistä. RIB safari päätty Vallisaareen. Vallisaaressa ryhmä jatkaa fatbike pyörillä oppaan kanssa. Lounas esimerkiksi Epic foodsin  terassilla tai sitten otetaan picknik kori mukaan Aleksanterinpatterille mistä nautitaan Helsingin parhaasta näköalasta. Vallisaaresta mantereelle takaisin mennään lautalla.

Helsinki by RIB Ohjelman kesto: 2 h
Kierrämme pääkaupunkiseudun saariston kauneimmat kohdat, näemme nähtävyydet ja tutustumme luontoon ja mahdollisesti hylkeisiin sään salliessa. Matkan aikana nautimme myös virvokkeita ja lohivoileivät saaressa.

RIB Saaristolaisidylli Ohjelman kesto: 3-4 h
Ajamme ensin kauniin sisäsaariston läpi missä saamme nauttia hiljaisemmasta sight-seeing opastuksesta ja käännämme sitten veneen keulaa avomerta kohti. Ulkosaaristossa koemme vauhdin hurmaa minkä jälkeen RIB-vene vie meidät kalastajan luo. Siellä nautimme kalalounaan ja tutustumme saaristoelämään. Lounaan jälkeen keulaa käännetään takaisin Helsinkiä kohti.

RIB Sauna ja Grilli Ohjelman kesto: 4-5 h

Ajamme saariston läpi käyden välillä ulapalla aallokkojen hypitettävänä. Saavumme perille idylliseen saareen jossa nautimme saunan löylystä jonka aikana herkulliset pihvit kypsyvät grillissä.

RIB veneily Helsinki

RIB Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin voi mennä?  Voidaan tehdä retkiä minne ikinä haluatte. Tarvitaan vaan hyvä laituri ja noin metrin verran vettä. Veneen kotisatama sijaitsee Kulosaaressa, Brändö Seglaren pursiseurassa. Siellä on modernit pukuhuoneet ja kaikki meidän varusteet. Suosittuja retkikohteita ovat: Pirttisaari, Nurrkullalandet, Söderskärin majakka, Isosaari, Vallisaari, Suomenlinna, Kaunissaari, Porvoo, Uunisaari, Pihjalasaari, Boistö tai joku muu saari, vaihtoehtoja on tuhansia. Jos teillä on vaan noin tunti aikaa niin emme suosittele rantautumista.

Milloin voidaan mennä?  RIB safarille voidaan mennä kelissä kuin kelissä. Kausi alkaa huhtikuussa ja päättyy marraskuussa.

Kuinka lujaa vene kulkee?  RIB vene kulkee noin 50+ solmua mikä vastaa noin 100 kilometriä tunnissa. Tietysti ei tarvitse ajaa niin lujaa että saa upean elämyksen saaristossa.

Onko RIB ajelu fyysisesti vaativaa? Minkälaisia rajoituksia?  RIB ajelu ei ole fyysisesti vaativaa. Jos on paljon isoja aaltoja niin edessä istuvat voivat joustaa jaloilla. Emme suosittele ajoa nopealla vauhdilla henkilöile jolla on vakavia selkävaivoja tai jotka ovat raskaana, mutta hidas ja miellyttävä kierros voidaan tietenkin järjestää.

Kuinka monta henkilöä mahtuu RIB veneeseen?  Meidän RIB veneeseen mahtuu 12 henkilöä + kaksi miehistön jäsentä. Vuokraamalla lisää veneitä meidän yhteistyökumppaneilta niin meillä on kapasiteettiä jopa 50 henkilön ryhmille.

Pitääkö ottaa mukaan vaihtovaatteita? Ei, tulette takaisin yhtä kuivana kuin astuitte kyytiin. Meillä on erilaisia ulkoiluvaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. Kelluntahaalarit, takit, housut, pipot hanskat ja suojalasit löytyy kaikille. Suositellaan omat mukavat kengät. Meiltä löytyy saappaita kaikille sateen varalta.

Voiko laukkuja ottaa mukaan? Kyllä voi. RIB veneen lastausruumaan mahtuu suuri määrä tavaraa. 12 pientä laukkua mahtuu hyvin mukaan.

Voitteko järjestää ruokailua?  Tietysti voidaan. Voidaan ottaa eväät mukaan saareen, olutta, viiniä ja esimerkiksi kalavoileipiä. Voidaan myös pysähtya saaristoravintolassa jos niin haluatte!

Paljonko RIB safari maksaa?  Se riippuu tietenkin millaisesta ohjelmasta valitset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Veneen tiedot:
-Pituus: 36 jalkaa/ noin 11 metriä
-Leveys 3,60 metriä -Syvyys noin 1 metriä
-Nopeus: 55 solmua = noin 100 km/h
-Moottorit: 2 * 315hv=630hv, Yanmar turbodiesel Mercruiser Xr vetolaitteilla.


RIB elämysRIB safari aktiviteettivene safari Helsinki RIB safari helsinkiRIB tours helsinkiMerihenkinen aktiviteettiRIB vene ajeluRIB event HelsinkiRib boat safari