Seglingsskola

Vi har arrangerat seglingskurser i över 15 år för barn och vuxna. Våra lärare är verkliga seglingsproffs. Hos oss lär du dig seglingens ABC, varvat med de senaste tipsen av erfarna kappseglare. Som skolnings båtar använder vi de populära 606 segelbåtarna. Vår träningsbas är på Brändö Seglare i Helsingfors, Granfeltsvägen 10.

“Vi arrangerar också privata seglingskurser och träningsprogram enligt efterfrågan! “

Seglingskurser för damer 2018

De populära Ladies Sailing School kurserna är till för både nybörjare och längre hunna seglare, även män är välkomna på våra kurser. Som båtar använder vi de säkra 606 segelbåtarna, som är lätthanterliga men motsvarar till sina funktioner stora kölbåtar. Alla båtar har en seglingsinstruktör och 2-3 elever ombord. Grupperna delas upp enligt deltagarnas seglingserfarenhet. För nybörjare lär vi ut seglingens grunder både i teorin och i praktiken med fokus på praktik. Manövrar, sjömanskap och knopar står på programmet.

I fortsättningsgrupperna lär vi oss dessutom att segla med spinnaker, avancerad segel och båttrim samt kappseglingens grunder. All utrustning som behövs kommer från seglingsskolan.

Ladies Sailing School ordnas som en tre dagars kvällskurs enligt följande schema:

Kvällskurser vecka 21 och 22. Måndag, onsdag och torsdag 16.30-21.00. Vi arrangerar också privata seglinskurser under veckoslut och övriga tider enligt efterfrågan.

Pris för Ladies Sailing School kvällskurs: 300 €.Naisten purjehduskurssi

Sponsorer för Ladies Sailng School:

Juniorers seglingsskola

Juniorkurserna ordnas i samarbete med Brändö Seglare och East Side Sailing Team. Som skolnings båtar används i huvudsak optimistjollar. Du kan anmäla dig till juniorkurserna via följande länk: http://www.eastsidesailingteam.fi/page/ilmoittautuminen (En svenskspråkig hemsida påkommande).

Juniorkurser på Brändö Seglare. Måndag till fredag 09.00-16.00      Pris: 275€. I priset ingår lunch på klubbrestaurangen samt medlemsskap i Brändö Seglare.

Du kan anmäla dig till seglingskurserna med nedanstående anmälningsblankett:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Seglingskurs/vecka/ålder(juniorer)

Seglingserfarenhet/allergier mm.