Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä kokous ja kongressi-keskuksien kanssa. Alla löydät tietoa meidän yhteistyökumppaneilta.

Brändö Seglare Kulosaaressa, Helsingissä:
http://www.brandoseglare.fi/

Brändö Seglare toimii meidän kesätukikohtana. Täällä meillä on suurin osa meidän veneistä. Yleensä meidän RIB safarit, purjehduselämykset ja melonta retket alkavat Kulosaaresta. Kesällä järjestämme myös lukuisia purjehduskursseja lapsille ja aikuisille purisseuralla. Pursiseuran tilat ovat uudet ja hienot. Lisäksi pursiseuran ravintolassa tarjotaan erittäin hyvää ruokaa.

Brändö Seglare 2 2009          Brändö Seglare 3 2009          Brändö seglare

Norrkullalandet Sipoon saaristossa:
http://www.seasong.fi/

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys-, ja majoituskohde Norrkullalandetin saarella, Sipoon saaristossa. Aito saaristokohde tarjoaa tunnelmalliset tapahtuma-ja lomanviettopuitteet, sekä monipuoliset tapahtumaisännöinti-, majoitus-, ryhmäruokailu- ja kesäkahvilapalvelut.

Villa Seasongissa on merinäköallinen pääsali kokoustekniikalla, keittiötilat, kaksi upeaa 12-14 hengen saunaosastoa, suojaisat verannat ulkotakalla, laajat terassialueet sekä palju.

Villan majoituskapasiteetti on 26 henkeä. Kohteessa on myös kolme 8-hengen saunallista mökkiä merinäköalalla, sekä pienempi Strand Seasong kokous- ja saunarakennus, joka toimii kesäaikana kesäkahvilana saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. Villa ja mökit tarjoavat majoituskapasiteettia yhteensä 50 hengelle.

Sipoon saaristo ja Norrkullalandetin saari tarjoavat upeat puitteet ohjelmapalveluille, kuten Rib—venesafareille, kirkkovenesoudulle, moottorikelkkasafareille, luontorasteille ja erilaisille team building painotteisille ryhmäaktiviteeteille.

Villa Norrkullalandet         Nuotiopaikka         moottorikalkkasafari norrkullalandet

Hotel Haven
http://www.hotelhaven.fi

lilaA4

Hotel Haven, tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotel Haven tarjoaa monipuoliset kokouspalvelut niin pienen kuin suurenkin vierasmäärän tarpeisiin. Valittavanasi on Haven Meetingsin kaksi kokoushuonetta jopa 30 hengen tilaisuuksiin, tilava auditorio 62 hengelle sekä Hotel Havenin kaksi uutta, upeaa konferenssihuonetta.

Hotel Lilla Roberts
https://www.lillaroberts.com

logo

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista.

Långvik
http://www.langvik.fi/
langvik_fonttilogo

Långvik congress wellness Hotel on rauhallinen ja viihtyisä kokouspaikka, joka tarjoaa nykyaikaiset ja toimivat kokoustilat, majoitusta sekä sauna-ja juhlatiloja. Järjestämme RIB safareja, moottorikelkka safareja, jäänveisto tapahtumia, teambuilding/viisiottelu ohjelmia, frisbeegolf kilpailuja ja kirkkovenesoutua Långvik hotellin maisemissa.

Uunisaari Kaivopuiston ulkopuolella:
http://www.uunisaari.com/

uunisaari

Uunisaari on erinomainen paikka kokousten järjestämiseen. Käytössänne on joko max 100 henkilön sali tai max 35 henkilön kabinetti. Uunisaaressa on myös mahdollista ruokailla ja saunoa. Järjestämme Uunisaaressa erilaisia aktiviteetteja kuten, RIB safareja, purjehdusta, melontaa, frisbeegolfia, kirkkovenesoutua, jäänveisto kilpailuja, teambuilding ohjelmia jne.

Koskenranta
http://koskenranta.net

Koskenrannan tunnelmallinen tapahtumakeskus ja ravintola sijaitsee Helsingin Vanhankaupungin kosken rannalla. Koskenranta tarjoaa hienot puitteet, niin yritystilaisuuksille kuin muitakin yksityisiä juhlia varten. Muutaman hengen tarpeista aina laajoihin 1000 hengen tilaisuuksiin. Koskenranta kattaa ravintolan, useita kokoustiloja, saunatilat, sekä suuren tapahtumahallin, joka muokkautuu sinun tarpeidesi mukaisesti suuriin tilaisuuksiin.

Boistö
http://www.boisto.fi/Etusivu

Boistön palvelutarjonta suuntautuu pääasiassa yrityksille. Voitte järjestää Boistössä johtoryhmän, hallituksen tai tiimin kokouksen, joka ei hetkessä unohdu. Tyky, tyhy tai kick-off saa uudet ulottuvuudet kun yrityksenne henkilöstö viettää päivän tai kaksi raikkaassa meri-ilmassa Boistön tiloja hyödyntäen. Asiakastilaisuudet, koulutustilaisuudet tai tuotelanseeraukset ja markkinointitempaukset meren äärellä muistetaan. Järjestämme RIB venekyyditystä saareen sekä muita aktiviteettejä.

Pirttisaari Porvoon saaristossa (RIB Safari retkikohde):
http://www.proporto.fi/index.php

Pirttisaari on suosittu retkikohde RIB safarilla. Vanhassa idyllisessä koulussa on mahdollista ruokailla. Paikan emäntä tarjoaa saaristolais buffetin tai kalakeittoa. Koulussa on myös pieni käsityö kauppa.


Pirttisaari Pirttisaari Porvoon saaristo

Kalastajantorppa Munkkiniemessä:

Hilton Hotelli Kalastajantorppa tarjoaa hienot konferenssi, kokous ja yöpymismahdollisuudet. Järjestämme RIB safareja, kirkkovenesoutua, melontaa, jäänveistosta, frisbeegolfia ja ultimate turnauksia sekä erilaisia teambuilding ohjelmia Kalastajantorpalla.

Hotel Indigo Helsinki
http://helsinki-boulevard.hotelindigo.com

Maaliskuussa 2015 avattu Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard on palkittu Italiassa järjestetyssä – matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditussa – World Travel Awards -tilaisuudessa, Suomen johtavana boutique-hotellina (Finland’s Leading Boutique Hotel).

Hartwall-Areena Helsingissä:
http://www.hartwall-areena.com/

Hartwall-areenassa järjestämme curling tapahtumia ja pöytälätkä turnauksia. Areenan tiloissa voi kokoustaa, saunoa ja syödä hyvin.

Söderkullan Kartano

http://www.soderkulla.fi

Söderkullan kartanossa Sipoossa on kokoustiloja niin pieniin kuin isomiinkin tilaisuuksiin (2-300 hlöä).

Calliola Conference & Event Center
http://www.calliola.com

Tunnelmalliset kokoukset, juhlat ja henkilöstötilaisuudet meren äärellä Snappertunassa, Raaseporissa

TripAdvisor
tripadvisor_logo_transp_160x40

Matkailijoiden vinkkejä Helsingin hotelleista löydät TripAdvisorista