Kelkkasafarit

Burn Out City järjestää opastettuja moottorikelkkasafareita pääkaupunkiseudulla niin metsäisiä reittejä pitkin kuin Suomenlahden jäällä. Suosittu ohjelma erityisesti Sipoon luonnonkauniissa saaristossa, kun lähtöpaikka on vain n. 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Unohtumaton elämys vasta-alkajille ja upea kokemus myös enemmän ajaneille!

Räätälöimme ainutlaatuisen kelkkaretken eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Vaatteidenvaihdon jälkeen ajo-opetusta, tutustutaan kelkkoihin, käydään turvallisuusasiat ja kelkan hallintaan liittyvät seikat läpi ennen lähtöä talvisiin saaristomaisemiin. Ajettava reitti ja vaativuustaso valitaan ryhmän ajokokemuksen mukaan ja lähtökohta on se, että pitää olla kivaa kaikille, eikä tuntua liian vaikealta ja raskaalta. Safarin aikana nuotiotauko, missä nautitaan kuumaa juotavaa ja lounasta. Opastuskielenä suomi, ruotsi ja englanti.

Norrkullalandetissa, noin puolen tunnin ajomatka moottorikelkalla tukikohdastamme voi pistäytyä saunomassa ja syömässä. Matkan varrella voidaan esimerkiksi kokeilla pilkkimistä ja käydä verkkoja kokeilemassa. Norrkullalandetissa voi myös yöpyä ja järjestää kokouksia.

Järjestämme moottorikelkkasafareja tammikuusta huhtikuun alkuun riippuen lumi sekä jäätilanteesta.

cropped-moottorikelkkasafari-helsinki.jpg

Moottorikelkka saaristosafari

Lyhyen ajoopastuksen jälkeen lähdemme liikkeelle moottorikelkka tukikohdasta Sipoosta, mistä ajetaan jäällä ja rannikon maisemissa saareen missä nautitaan kuumaa juotavaa ja eväitä nuotiolla. Reitti kulkee jäällä Sipoon ja Helsingin rajamaisemissa.

Kelkkasafarin kesto: noin 2,5 tuntia
Ryhmän koko: 4-20 henkilöä
Hinta: 380 € + 10% alv/ Moottorikelkka


Kelkkasafari lounaalla Norrkullalandetissa

Lyhyen ajoopastuksen jälkeen lähdemme liikkeelle moottorikelkka tukikohdastamme, mistä ajetaan jäällä ja rannikon maisemissa Norrkullalandetiin missä nautitaan lounasta upeassa saaristohuvilassa. Matkan varrella käydään kokeilemassa verkkoja. Norrkullalandetissa mahdollisuus pilkkimiseen ja lumikenkäretkeen. Saaressa on myös mahdollisuus järjestää kokousta ja majoitusta.

Kelkkasafarin kesto: noin 4 tuntia
Ryhmän koko: 4-20 henkilöä

Kalusto: 13 kpl Yamaha Venture Lite vuosimalli 2013 ja kelkkareki johon mahtuu mukavasti 10 henkilöä. Meillä on tietysti myös mahdollisuus siirtää kelkkakalustomme haluamallanne tapahtumapaikalle.

snowmobile sleigh

Moottorikelkka tukikohta sijaitsee Sipoossa lähellä Sipoon rantaa, ainoastaan 30 minutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Katso sijainti kartalta. (Katrineholmintie 96)

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Snowmobile Park

loading map - please wait...

Snowmobile Park 60.252505, 25.268340

snowmobile clothingSnowmobile tour Finland archipelagoSnowmobile tour in HelsinkiSnowmobile Safaris HelsinkiMoottorikelkkasafarit HelsinkiKelkkasafarit helsinkiKelkkasafari Helsinkisnowmobile Helsinkisnowmobile icefishingsnowmobile safari near helsinki        snöskotersafari sibbo        snowmobilesafari finlandkelkkareitit helsinkikelkkasafari helsinkimoottorikelkka helsinkimoottorikelkka safari helsingin saaristomoottorikelkka safari helsinkimoottorikelkka safari saaristomoottorikelkka sipoomoottorikelkkasafari porvoomoottorikelkkasafarit helsinkimottorikelkkasafari saaristosnowmobile finlnd archipelagosnöskoter safari helsingforssnowmobile outside helsinkisnowmobile in helsinkisnowmobile Helsinki archipelagosnöskotersafari helsingfors