Företagssegling

Företagssegling med sportiga 606 segelbåtar

Att segla med 606-båtar är roligt och ett ypperligt sätt att antingen lära sig seglingens grunder, delta i en lekfull regatta eller också bara njuta av havet och sevärdheter.

Anledningen till framgångarna med företagsseglingarna i dessa båtar, är att varje deltagare aktivt får skota, trimma och styra båten.

Vi skräddarsyr alltid evenemanget efter kundens behov och önskemål. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning ingår. Oftast börjar våra seglingsevenemang med lite skolning och avslutas med en lekfull regatta samt prisutdelning. Efter seglatsen är det möjligt att njuta av god mat vid segelföreningen Brändö Seglarens klubbrestaurang.


Yrityspurjehdus helsinki
Purjehduskurssi helsinki
           naisten purjehduskoulu           

Företagssegling med 40 fots segelbåt

I en större ca.12 meter lång segelbåt känner man sig redan som en riktig sjöfarare. Vi seglar med ett urval av de bästa och mest komfortabla segelbåtar som finns. Ombord på båten finns alla bekvämligheter du kan tänka dig och under utflykten kan man njuta av naturen i tystnad eller också lära sig segla under en erfaren skeppares ledning.

Måltiden är en central del av resan och i skärgården finns det många fina ställen var man njuta av god mat och bastubadande. En båt rymmer 8 passagerare.

purjedus yrityksille
Burn Out City purjehdus

Optimistjolle regatta

Att segla en optimistjolle är ett roligt program även för vuxna. Vi kan transportera våra optimistjollar till sjöar och hav i södra Finland. Ett utmärkt program för sommarfester och som tillägg för övriga program. Regattan kan också seglas i lag som en seglings stafett!